Autobeklederij / Autobekleding
Boten bekleden / Boten stofferen
Bootstoffering

Bootstoffering voor comfort op het water? Neem contact op met Noorlandia!

Bootstoffering heeft speciale aandacht nodig, want de stof moet water- en vuilafstotend zijn en de kussens moeten perfect passen. Wij hebben stoffen in onze collectie die geschikt zijn voor bootkussens zodat ze:

  • waterafstotend
  • vuilafstotend zijn
  • niet verkleuren
  • schimmelwerend zijn

Er is heel veel keus in stoffen, kleuren en dessins. Op onze website vindt u veel voorbeelden die wij bij klanten hebben uitgevoerd al. 

Grote keuze van bootstoffering bij Noorlandia

Veel klanten zijn u voorgegaan en hebben gekozen voor bootstoffering bij Noorlandia. Noorlandia werkt namelijk al jaren aan bootstoffering en is een bekend bedrijf in de regio. Wij beschikken over ervaring, kennis en vakmanschap om bootstoffering voor diverse soorten boten te kunnen aanbrengen. Afhankelijk van uw wensen kunnen we passende technieken, methodes en materialen inzetten. Voordat wij bootstoffering aanbrengen in uw vaartuig bieden wij een eerlijke en scherpe prijsopgave. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan. Als u kiest voor onze bootstoffering bent u verzekerd van concurerende prijzen, kwaliteit en garantie. U kunt weer jarenlang genieten van optimale en comfortabele bootstoffering in uw boot. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. Graag bespreken we uw wensen en laten de mogelijkheden op het gebied van bootstoffering zien. Ook op onze website vindt u veel door ons uitgevoerde projecten. 

Maak a.u.b. uw keuze:

Noorlandia Autobeklederij logo
Noorlandia Autobeklederij
Bootstoffering voor comfort op het water? Neem contact op met Noorlandia!
Laat uw reactie achter
© 2018 - Noorlandia Autobeklederij
Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl
Sitemap